Prima pagina

Despre noi

Coldwell Banker Affiliates of Romania

 • Sucursale Coldwell Banker

  Sucursale Coldwell Banker

  Coldwell Banker Affiliates of Romania are opt sucursale in Bucuresti si trei in tara si asigura servicii de evaluare, administrare a proprietatilor, brokeraj si consultanta si marketing pentru dezvoltatori.

  » mai departe
 • Program extins

  Program extins

  Ne-am gandit sa tinem lumina pana mai tarziu, tocmai pentru a veni in intampinarea cerintelor Dumneavoastra. Stim de asemenea ca in week-end sunteti mai liber.

  » mai departe
 • Flota de masini

  Flota de masini

  Flota contractata de Coldwell Banker Affiliates of Romania este compusa integral din vehicule Chrysler PT Cruiser. Modelul a primit premiul de Masina Anului in America de Nord chiar la debutul sau pe piata auto, in 2001.

  » mai departe
 • Cariere la Coldwell Banker

  Cariere la Coldwell Banker

  Coldwell Banker este intr-o permanenta cautare de membri de echipa noi si talentati. Afacerea Imobiliaraofera oportunitati nelimitate de cariera si dezvoltare personala.


  » mai departe
 • Oamenii nostri

  Oamenii nostri

  Responsabilitatile noastre se extind asupra tuturor oamenilor nostri: agenti, personal si conducere.
  Coldwell Banker da fiecaruia dintre noi oportunitatea de a-si atinge telurile personale si profesionale. Ca urmare va oferim cele mai bune servicii si cel mai bun sprijin.

  » mai departe
 • Programul de premiere Coldwell Banker

  Programul de premiere Coldwell Banker

  Ne motivam oamenii nostri printr-o simpla recunoas- tere a meritelor sau prin oferirea feedback-ului pozitiv, atunci cand se obtine performanta.
  Oferim diplome care scot in evidenta efortul in plus adus de ei.

  » mai departe

Mii de proprietati

Mii de proprietati

Reteaua Coldwell Banker Affiliates of Romania detine cel mai mare portofoliu de locuinte vechi si planuieste o extindere puternica si in ceea ce priveste locuintele noi.
Criza nu ne-a daramat, ci ne-a facut mai puternici. Avem in portofoliu un numar de 9 310 de proprietati din segmentul rezidential vechi si cateva mii din segmentul nou.

Codul de etica si standarde de practica

Prezentul cod de conduita etica defineste idealurile, valorile, principiile si normele morale pe care angajatii si colaboratorii Coldwell Banker consimt sa le respecte si sa la aplice in activitatea desfasurata in cadrul societatii. Implementarea codului de etica in cadrul companiei este utila pentru promovarea unei conduite profesionale etice, si evitarea aparitiei unor situatii care ar putea afecta reputatia companiei.

Codul de conduita etica prezinta valorile fundamentale pe care trebuie sa ni le insusim si sa le respectam.

» descarca

Istorie Coldwell Banker

Istorie Coldwell Banker

Cu 100 de ani in urma, Colbert Coldwell a infiintat afacerea care urma sa ajunga prima organizatie imobiliara nationala americana, Coldwell Banker Real Estate Corporation.

» mai departe

© 2007-2010 Coldwell Banker Affiliates of Romania. Coldwell Banker, Coldwell Banker Commercial, Coldwell Banker Previews International and the logos are pending or registered trademarks licensed to Coldwell Banker Affiliates of Romania. Each Office is Independently Owned and Operated.

Lorem ipsum.