Prima pagina

Despre noi


Campania de promovare Seasons Brasov

Campania de promovare Seasons Brasov

[LINK]Campania de promovare Seasons Brasov[/LINK] La sfarsitul lunii Martie ne-am strans cu mic cu mare si am pornit in promovarea proiectului SEASONS de la Brasov. Ne-am incolonat in formatie de 7 PT Cruisers si un Masserati si am pornit la drum.

Bineinteles ca am blocat si circulatia dar asta era si ideea... sa ne facem vazuti Ne-am depasit regulamentar, am claxonat continuu, ne-am facut remarcati si am realizat si multe poze, pe care le puteti vedea mai jos. Am ajuns intr-un final cu totii la Seasons Residence, teferi si nevatamati, si am incins o petrecere pe cinste!

Seasons Residence este unul dintre cele mai exclusiviste ansambluri rezidentiale din Romania. Coldwell Banker Affiliates of Romania este agentul exclusiv de vanzare al proiectului. Seasons Residence este amplasat pe un deal in apropierea Brasovului, de unde se vede de la inaltime toata zona veche a orasului. Proiectul este compus din 182 de apartamente amplasate in opt cladiri.


Imagine principala
1 2 3 4

» inapoi 1 - 4 din 8 imagini » inainte


Mii de proprietati

Mii de proprietati

Reteaua Coldwell Banker Affiliates of Romania detine cel mai mare portofoliu de locuinte vechi si planuieste o extindere puternica si in ceea ce priveste locuintele noi.
Criza nu ne-a daramat, ci ne-a facut mai puternici. Avem in portofoliu un numar de 9 176 de proprietati din segmentul rezidential vechi si cateva mii din segmentul nou.

Codul de etica si standarde de practica

Prezentul cod de conduita etica defineste idealurile, valorile, principiile si normele morale pe care angajatii si colaboratorii Coldwell Banker consimt sa le respecte si sa la aplice in activitatea desfasurata in cadrul societatii. Implementarea codului de etica in cadrul companiei este utila pentru promovarea unei conduite profesionale etice, si evitarea aparitiei unor situatii care ar putea afecta reputatia companiei.

Codul de conduita etica prezinta valorile fundamentale pe care trebuie sa ni le insusim si sa le respectam.

» descarca

Istorie Coldwell Banker

Istorie Coldwell Banker

Cu 100 de ani in urma, Colbert Coldwell a infiintat afacerea care urma sa ajunga prima organizatie imobiliara nationala americana, Coldwell Banker Real Estate Corporation.

» mai departe

© 2007-2010 Coldwell Banker Affiliates of Romania. Coldwell Banker, Coldwell Banker Commercial, Coldwell Banker Previews International and the logos are pending or registered trademarks licensed to Coldwell Banker Affiliates of Romania. Each Office is Independently Owned and Operated.

Lorem ipsum.