Prima pagina

Despre noi

Masinile Coldwell Banker

Flota contractata de Coldwell Banker Affiliates of Romania este compusa integral din vehicule Chrysler PT Cruiser.
Modelul a primit premiul de Masina Anului in America de Nord chiar la debutul sau pe piata auto, in 2001.

Masinile Coldwell Banker

Flota de masinilor Coldwell Banker

Vechiul design al masinilor Coldwell Banker

Inca din 2007, anul de incepere a activitatii pe piata romaneasca, Coldwell Banker Affiliates of Romania a pus pus accentul pe componenta de marketing, ca parte a integranta a serviciilor in care clientii companiei isi pun baza. Astfel, Coldwell Banker a inovat cu o noua imagine, construindu-si o flota de masini compusa din unele dintre cele mai funky modele auto, PT Cruiser. Si, desigur, toate au fost incriptionate cu numele companiei si cu casuta Coldwell Banker, simbol al celor mai bune servicii de consultanta pe segmentul rezidential.

Noul design al masinilor Coldwell Banker

Noul design al masinilor Coldwell Banker

Pentru ca asa se cuvine, din cand in cand ne innoim. Astfel am creat un nou layout pentru flota noastra de PT Cruiser. Culorile predominante, alb si albastru se incadreaza in tendintele Coldwell Banker si bineinteles nu lipseste noul slogan "We never stop moving".


Campania de promovare Seasons Brasov

Campania de promovare Seasons Brasov

La sfarsitul lunii Martie ne-am strans cu mic cu mare si am pornit in promovarea proiectului SEASONS de la Brasov. Ne-am incolonat in formatie de 7 PT Cruisers si un Masserati si am pornit la drum.

Citeste mai mult


Campania de promovare Silver Mountain Brasov

Campania de promovare Silver Mountain Brasov

Inca o data, flota de masini Coldwell Banker s-a pus in functiune pentru promovarea unuia dintre partenerii nostri. Asa se face ca formatia noastra de PT Cruisere a plecat spre Poiana Brasov, mai exact spre Silver Mountain, poate cel mai exclusivist proiect rezidential din Romania.

Citeste mai mult

Mii de proprietati

Mii de proprietati

Reteaua Coldwell Banker Affiliates of Romania detine cel mai mare portofoliu de locuinte vechi si planuieste o extindere puternica si in ceea ce priveste locuintele noi.
Criza nu ne-a daramat, ci ne-a facut mai puternici. Avem in portofoliu un numar de 9 116 de proprietati din segmentul rezidential vechi si cateva mii din segmentul nou.

Codul de etica si standarde de practica

Prezentul cod de conduita etica defineste idealurile, valorile, principiile si normele morale pe care angajatii si colaboratorii Coldwell Banker consimt sa le respecte si sa la aplice in activitatea desfasurata in cadrul societatii. Implementarea codului de etica in cadrul companiei este utila pentru promovarea unei conduite profesionale etice, si evitarea aparitiei unor situatii care ar putea afecta reputatia companiei.

Codul de conduita etica prezinta valorile fundamentale pe care trebuie sa ni le insusim si sa le respectam.

» descarca

Istorie Coldwell Banker

Istorie Coldwell Banker

Cu 100 de ani in urma, Colbert Coldwell a infiintat afacerea care urma sa ajunga prima organizatie imobiliara nationala americana, Coldwell Banker Real Estate Corporation.

» mai departe

© 2007-2010 Coldwell Banker Affiliates of Romania. Coldwell Banker, Coldwell Banker Commercial, Coldwell Banker Previews International and the logos are pending or registered trademarks licensed to Coldwell Banker Affiliates of Romania. Each Office is Independently Owned and Operated.

Lorem ipsum.