• Spatiile comerciale stradale, vedeta ultimilor ani

  Chiriile spatiilor de birouri si comerciale au scazut semnificativ in ultimii ani, preturile apartamentelor s-au redus la jumatate sau chiar mai mult iar tranzactiile de investitii au disparut aproape cu desavarsire. In tot acest tablou, spatiile comerciale stradale s-au comportat cel mai bine, existand chiar zone unde au fost inregistrate cresteri de chirii sau preturi.

  Detalii
 • Cum sa alegeti biroul potrivit pentru afacerea dumnevoastra

  Sediu in parc de afaceri sau intr-un turn de sticla? Sau poate o vila? Spatiu deja amenajat sau de tip open-space? Si nu in ultimul rand, cat de mare ar trebui sa fie suprafata contractata? Alegerea sediului pentru compania dumnevoastra reprezinta o decizie importanta care va avea un impact nu doar asupra imaginii generale a afacerii cat si asupra rezultatelor financiare viitoare.

  Detalii
 • Coldwell Banker Commercial - 100 de ani de consecventa in consultanta imobiliara

  La mai bine de 100 de ani de cand Colbert Coldwell a pus bazele companiei, Coldwell Banker Commercial ramane dedicata furnizarii de servicii de consultanta de cea mai inalta calitate, care aduc beneficii nu doar companiilor partenere cat si clientilor acestora.

  Detalii
© 2007-2010 Coldwell Banker Affiliates of Romania. Coldwell Banker, Coldwell Banker Commercial, Coldwell Banker Previews International and the logos are pending or registered trademarks licensed to Coldwell Banker Affiliates of Romania. Each Office is Independently Owned and Operated.