Prima pagina

Parteneri

Coldwell Banker Affiliates of Romania

Istorie Coldwell Banker


O experienta de peste 100 de ani in imobiliare

O experienta de peste 100 de ani in imobiliare Colbert Coldwell si Benjamin Arthur Banker Cu 100 de ani in urma, Colbert Coldwell a infiintat afacerea care urma sa ajunga prima organizatie imobiliara nationala americana, Coldwell Banker Real Estate Corporation.

Compania Coldwell Banker a fost fondata in anul 1906, pe 27 august, in peri- oada imediat urmatoare marelui cutremur ce a zguduit San Francisco, cand tanarul Coldwell a remarcat nevoia unor servicii imobiliare profesioniste care sa ajute la reconstructia orasului. In 1914 compania este denumita oficial Coldwell Banker, atunci cand Benjamin Arthur Banker devine partener gratie viziunii si eticii comune pe care cei doi o impartaseau.

Expansiunea geografica a Coldwell Banker in Statele Unite a inceput in anul 1920, cand s-au deschis primele birouri in California, apoi in Phoenix, in 1950 si in Seattle, in 1969. Brandul s-a extins in timp, iar astazi poate fi regasit in America de Nord, America Latina, Europa, Asia si Australia.

Prin reteaua sa, Coldwell Banker acopera 39 de tari cu 3.800 de birouri si peste 120.000 de brokeri. Incepand din 2007, clientii din Romania pot beneficia de aceleasi servicii de inalta clasa pe care Coldwell Banker le ofera la nivel mondial.

Coldwell Banker Affiliates of Romania ofera servicii specializate de consultanta si brokeraj imobiliar, pe toate segmentele pietei. Ca si afiliati, lucram intr-un sistem de afiliere ce ne ofera suport continuu, iar Coldwell Banker Coorporation ne sprijina initiativele pentru a putea, la randul nosru, sa aducem satisfactie clientilor, indiferent de complexitatea tranzactiilor in care suntem implicati impreuna.

Coldwell Banker Affiliates of Romania este dedicata crearii unor experiente imobiliare exceptionale pentru clientii nostri si comunitatile noastre prin oferirea cu pasiune a unui Serviciu cu adevarat Remarcabil.

Suntem mandri ca ne avem originea in reactia la cutremurul din San Francisco din 1906 si in principiile fondatoare ale domnului Coldwell de "cinste, integritate si ajutor", un angajament care a inceput cu reconstruirea unui oras si a continuat cu un secol de progres.

Va invitam sa explorati mostenirea noastra, urmarind evolutia pe care am inregistrat-o in timp si continuand cu o celebrare a celor 100 de ani pe care i-am implinit.

Diplome la Coldwell Banker

Diplome la Coldwell Banker

Printr-o simpla recunoastere a meritelor sau prin oferirea feedback-ului pozitiv, atunci cand se obtine performanta, ne motivam oamenii nostri.

Oferim diplome care scot in evidenta efortul in plus adus de ei.

» mai departe

Flota de masini

Flota de masini

Flota contractata de Coldwell Banker Affiliates of Romania este compusa integral din vehicule Chrysler PT Cruiser.

Modelul a primit premiul de Masina Anului in America de Nord chiar la debutul sau pe piata auto, in 2001.

» mai departe

Program extins

Program extins

Ne-am gandit sa tinem lumina aprinsa pana mai tarziu, tocmai pentru a veni in intampinarea cerintelor Dumneavoastra. Stim de asemenea ca in week-end sunteti mai liberi.
Astfel, in fiecare sucursala veti gasi pe cineva care va sta la dispozitia Dumneavoastra.

» mai departe

© 2007-2010 Coldwell Banker Affiliates of Romania. Coldwell Banker, Coldwell Banker Commercial, Coldwell Banker Previews International and the logos are pending or registered trademarks licensed to Coldwell Banker Affiliates of Romania. Each Office is Independently Owned and Operated.

Lorem ipsum.