Prima pagina

Parteneri

Parteneri Coldwell Banker

Coldwell Banker Concierge

Prin programul "Coldwell Banker Concierge" - o retea de furnizori de incredere - oferim servicii adiacente vanzarii sau achizitionarii de case: tamplarie, renovare, securitate etc.
Primele companii afiliate programului Concierge sunt: Hacker (mobilier de bucatarie si living), Hi-macs by LG (blaturi bucatarii si decoratiuni) si Teka (tehnologie pentru bucatarii). Programul Concierge este oferit gratuit clientilor Coldwell Banker.

De asemenea un alt parteneriat important este cel cu Banca Comerciala Romana. Coldwell Banker Romania a ales BCR, cea mai mare banca din Romania, ca partener strategic pentru finantare a proprietatilor vandute prin cele 11 sucursale ale sale din Bucuresti si din tara. Clientii companiei vor beneficia de consultanta imobiliara si de consultanta pentru obtinerea creditelor cu componenta imobiliara, inclusiv programul Prima Casa.

Banca Comerciala Romana

Banca Comerciala Romana Banca Comerciala Romana este cea mai mare institutie bancara din Romania. Banca Comerciala este principala institutie din Grupul BCR, din care mai fac parte BCR Banca pentru Locuinte, BCR Pensii, SAFPP S.A., BCR Leasing, BCR Asset Management, BCR Securities, Anglo-Romanian Bank Limited, BCR Chisinau.

www.bcr.ro

Hacker

Hacker Hacker produce bucatarii moderne ce satisfac cele mai pretentioase cerinte din punct de vedere al calitatii, functionalitatii, durabilitatii si designului. Numele Hacker este bine cunoscut in acest sector ca fiind o garantie a designului, a durabilitatii, a succesului si a angajamentului.

www.haecker-kuechen.de

Teka

Teka Teka este un grup industrial cu peste 6.000 de angajati pe plan mondial, cu o cifra de afaceri anuala de peste 1.4 miliarde de dolari si cu peste 90 de ani de experienta. Domeniile de activitate ale Grupului Teka sunt variate, de la fabricarea si comercia- lizarea de produse si echipamente destinate uzului casnic si profesional, la bucatariile si baile complet echipate, de la fabricarea de containere din inox la cea a produselor electronice.

In domeniul produselor destinate bucatariei, Teka se numara printre marcile de renume in producerea de articole de inalta calitate destinate casei, echipamente comerciale si chiuvete pentru bucatarii.

www.teka.com/html/ro/

Hi-Macs

Hi-Macs HI-MACS Natural Acrylic Stone este un produs realizat dintr-un amestec de 75% minerale naturale si pigmenti inglobat intr-o matrice acrilica. Este un material proiectat si dezvoltat de catre LG Chem pentru utilizarea in aplicatii comerciale, industriale si rezidentiale si reprezinta acum alegerea ideala in cazul suprafetelor orizontale sau verticale pentru instalatori, fabricatori, arhitecti, designeri si proiectanti.

www.lghi-macs.com

AT Leasing

AT Leasing Ca urmare a achizitiei pachetului de actiuni reprezentand 100% din capitalul social, compania Auto Trading Leasing IFN S.A. a devenit membra a grupului italian Banco Popolare Societa Cooperativa. Odata cu achizitia, a fost majorat capitalul social al societatii de leasing financiar prin noi aporturi in numerar de la 5,4 mil. RON la 21,4 mil. RON, reprezentand doar o parte din planurile investitionale prevazute de grup in Romania.

www.atleasing.ro

Constantinovici, McCann si Asociatii

Constantinovici, McCann si Asociatii Compania Constantinovici, McCann si Asociatii este specializata in consilierea unor fonduri de investitii de top din Europa si a unor organizatii ce activeaza in diferite domenii, incepand cu achizitii imobiliare si dezvoltari, tranzactii corporate sau comerciale si terminand cu industria auto si logistica, distributii farmaceutice si litigii si procese in cele mai competitive tranzactii si sarcini.

www.cmalaw.eu

SSAB

SSAB SSAB comercializeaza o gama variata de produse pentru ambientare: faianta si gresie pentru amenajari interioare, gresie portelanata pentru amenajari exterioare, placaje pentru piscina, piatra naturala, obiecte sanitare si mobilier de baie, cazi si cabine de dus, sisteme de hidromasaj profesional, spa-uri si saune, oglinzi si accesorii pentru baie.

La achizitionarea produselor, SSAB ofera gratuit serviciul Studio Design, prin intermediul caruia fiecare client beneficiaza de solutii profesionale de ambientare personalizata.

www.ssabimpex.ro

Flota de masini

Flota de masini

Flota contractata de Coldwell Banker Affiliates of Romania este compusa integral din vehicule Chrysler PT Cruiser.

Modelul a primit premiul de Masina Anului in America de Nord chiar la debutul sau pe piata auto, in 2001.

» mai departe

Istorie Coldwell Banker

Istorie Coldwell Banker

Cu 100 de ani in urma, Colbert Coldwell a infiintat afacerea care urma sa ajunga prima organizatie imobiliara nationala americana, Coldwell Banker Real Estate Corporation.

» mai departe

Codul de etica si standarde de practica

Prezentul cod de conduita etica defineste idealurile, valorile, principiile si normele morale pe care angajatii si colaboratorii Coldwell Banker consimt sa le respecte si sa la aplice in activitatea desfasurata in cadrul societatii. Implementarea codului de etica in cadrul companiei este utila pentru promovarea unei conduite profesionale etice, si evitarea aparitiei unor situatii care ar putea afecta reputatia companiei.

Codul de conduita etica prezinta valorile fundamentale pe care trebuie sa ni le insusim si sa le respectam.

» descarca

© 2007-2010 Coldwell Banker Affiliates of Romania. Coldwell Banker, Coldwell Banker Commercial, Coldwell Banker Previews International and the logos are pending or registered trademarks licensed to Coldwell Banker Affiliates of Romania. Each Office is Independently Owned and Operated.

Lorem ipsum.