Prima pagina

Despre noi

Coldwell Banker Muscel

Ce de-a cincea sucursala a fost inaugurata in noiembrie 2007 in orasul Campulung Muscel. Investitia pentru deschiderea Coldwell Banker Muscel ajunge la 150.000 de euro. Operatiunile sunt coordonate de Bogdan Racasanu.

Localizare agentie

Adresa

Tel:
Fax:


Parteneri Coldwell Banker Muscel


Brokeri - Coldwell Banker Muscel

Poza grup - Coldwell Banker Muscel

  Mii de proprietati

  Mii de proprietati

  Reteaua Coldwell Banker Affiliates of Romania detine cel mai mare portofoliu de locuinte vechi si planuieste o extindere puternica si in ceea ce priveste locuintele noi.
  Criza nu ne-a daramat, ci ne-a facut mai puternici. Avem in portofoliu un numar de 8 001 de proprietati din segmentul rezidential vechi si cateva mii din segmentul nou.

  Codul de etica si standarde de practica

  Prezentul cod de conduita etica defineste idealurile, valorile, principiile si normele morale pe care angajatii si colaboratorii Coldwell Banker consimt sa le respecte si sa la aplice in activitatea desfasurata in cadrul societatii. Implementarea codului de etica in cadrul companiei este utila pentru promovarea unei conduite profesionale etice, si evitarea aparitiei unor situatii care ar putea afecta reputatia companiei.

  Codul de conduita etica prezinta valorile fundamentale pe care trebuie sa ni le insusim si sa le respectam.

  » descarca

  Istorie Coldwell Banker

  Istorie Coldwell Banker

  Cu 100 de ani in urma, Colbert Coldwell a infiintat afacerea care urma sa ajunga prima organizatie imobiliara nationala americana, Coldwell Banker Real Estate Corporation.

  » mai departe

  © 2007-2010 Coldwell Banker Affiliates of Romania. Coldwell Banker, Coldwell Banker Commercial, Coldwell Banker Previews International and the logos are pending or registered trademarks licensed to Coldwell Banker Affiliates of Romania. Each Office is Independently Owned and Operated.

  Lorem ipsum.