Prima pagina

Despre noi

Coldwell Banker Turda

Deschisa in luna septembrie 2012 , cea mai noua sucursala Coldwell Banker este amplasata in Str. Turda, in apropierea Pietei 1 Mai. Sucursala are o pozitie optima, deoarece acopera una din zonele centrale respectiv 1 Mai, Domenii, cat si zone adiacente, precum Podul Grant, Sos Grivita, Bucurestii Noi, etc., putand astfel sa satisfaca o gama larga de cereri referitoare la inchirieri, vanzari, cumparari imobile. Operatiunile sucursalei Coldwell Banker Turda sunt conduse de catre Alina Brandiburu avand o experienta de 8 ani in business management.

Localizare agentie

Adresa

Tel:
Fax:


Parteneri Coldwell Banker Turda


Brokeri - Coldwell Banker Turda

Poza grup - Coldwell Banker Turda

Mii de proprietati

Mii de proprietati

Reteaua Coldwell Banker Affiliates of Romania detine cel mai mare portofoliu de locuinte vechi si planuieste o extindere puternica si in ceea ce priveste locuintele noi.
Criza nu ne-a daramat, ci ne-a facut mai puternici. Avem in portofoliu un numar de 9 226 de proprietati din segmentul rezidential vechi si cateva mii din segmentul nou.

Codul de etica si standarde de practica

Prezentul cod de conduita etica defineste idealurile, valorile, principiile si normele morale pe care angajatii si colaboratorii Coldwell Banker consimt sa le respecte si sa la aplice in activitatea desfasurata in cadrul societatii. Implementarea codului de etica in cadrul companiei este utila pentru promovarea unei conduite profesionale etice, si evitarea aparitiei unor situatii care ar putea afecta reputatia companiei.

Codul de conduita etica prezinta valorile fundamentale pe care trebuie sa ni le insusim si sa le respectam.

» descarca

Istorie Coldwell Banker

Istorie Coldwell Banker

Cu 100 de ani in urma, Colbert Coldwell a infiintat afacerea care urma sa ajunga prima organizatie imobiliara nationala americana, Coldwell Banker Real Estate Corporation.

» mai departe

© 2007-2010 Coldwell Banker Affiliates of Romania. Coldwell Banker, Coldwell Banker Commercial, Coldwell Banker Previews International and the logos are pending or registered trademarks licensed to Coldwell Banker Affiliates of Romania. Each Office is Independently Owned and Operated.

Lorem ipsum.