Cartierul Baneasa este unul dintre cele mai linistite si civilizate cartiere ale Bucurestiului. In imediata sa apropiere se afla parcul Herastrau, cel mai mare parc al Bucurestiului. Datorita pozitionarii sale excelente (zona de nord a orasului) acest...
. . . . . . . . . . . . . Coldwell Banker Affiliates of Romania Coldwell Banker Affiliates of Romania Coldwell Banker Affiliates of Romania

1 - 4 din 16 imagini

» urmatoarele imagini

Pret vanzare:

290.000 Euro + TVA

Caracteristici proprietate

 • Numar de camere:4
 • Nivel:P / 5
 • Numar de bai / balcoane:4 / -
 • An de constructie:2014
 • Suprafata construita:284,00 m²
 • Suprafata utila:148,00 m²
 • Confort:lux
 • Impartire:Decomandat

Tipareste oferta PDF

Locatia: BUCURESTI, SECTOR 1, BANEASA, NESPECIFICAT


Data anuntului:

Ultima indexare:
07 12 2014 09:00:29 EET

Coldwell Banker Banu Manta

Tel: ; Fax:

Cristian Jula - Coldwell Banker Banu Manta

Broker:
Cristian Jula

Tel:

Contacteaza broker

Descrierea proprietatii

Coldwell Banker Banu Manta va propune spre vanzare un apartament de 4 camere+piscina+gradina situat intr-un bloc exclusivist aflat pe marginea Lacului Baneasa.

Infrastructura-cutie rigida alcatuita din fundatii continue si radier din beton armat, pereti structurali din beton armat si planseu din beton armat peste subsol de 23 cm grosime.
Calculul fundatiilor s-a realizat pentru incarcari din gruparea fundamentala si gruparea speciala ca retea de grinzi pe mediu elastic (ipoteza Winkler).
Peretii subsolului se vor hidroizola cu membrane bituminoase si se vor termoizola cu polistiren extrudat. Dispunerea peretilor de subsol a urmarit transmiterea in bune conditii la teren a sarcinilor preluate de la suprastructura.
La realizarea infrastructurii s-au utilizat ca materiale:-beton C8/10 pentru egalizari si betonul simplu din fundatii:betonC16/20 pentru radier, fundatii continue, pereti si planseu
-armatura de rezistenta OB37 si PC52.
Suprastructura fiind formata din elemente verticale – pereti structurali (diafragme) din beton armat dispusi pe ambele directii, amplasati in zona scarilor, a lifturilor si pe contur si stalpi din beton armat, iar elementele orizontale-placi de 23 cm grosime din beton armat monolit continue tip „dala groasa”si grinzi din beton armat.
La alcatuirea si calculul structurii s-a urmarit realizarea conditiilor de rezistenta deformabilitate si stabilitate impuse de normativul de protectie antiseismica P100/1992 si de codul pentru proiectarea constructiilor cu pereti structurali din beton armat P85-1996. Torsiunea cladirii este preluata in domeniul elastic de cupluri de pereti amplasate pe ambele directii.
Planseele asigura in bune conditii efectul de saiba infinit rigida necesar pentru o buna comportare a constructiei in timpul unei actiuni seismice.
Relatia dintre nivele se va realiza printr-o scara cu rampe drepte din beton armat si 1 lift.
La realizarea suprastructurii s-au utilizat ca materiale:-beton C16/20 pentru pereti si plansee,-armatura de rezistenta OB37 so PC52.
Proiectul de structura al cladirii confera un grad de asigurare la actiuni seismice corespunzator normelor in vigoare.
PERETII se vor realiza in doua feluri in functie de tipul lor:
1. peretii interiori de gips-carton se vor chitui la rosturi si se vor finisa cu vopsea lavabila de interior (culoare alba) sau in spatiile umede si cu faianta
2. peretii interiori de caramida se vor placa cu gips carton si se vor chitui la rosturi sau se vor tencui si se vor vopsi cu vopsea lavabila de interior (culoare alba) sau in spatiile umede si cu faianta
3. peretii exteriori se vor placa la interior cu gips carton si se vor chitui la rosturi sau se vor tencui si se vor vopsi cu vopsea lavabila de interior (culoare alba) sau in spatiile umede si cu faianta
4. pentru spatiile umede (ex. bucatarie sau baie) se va folosi placa de gips carton rezistenta la umezeala (tip RBI), iar pentru restul spatiilor se va folosi placa de gips-carton normala (tip RB)
Tavanele se vor finisa dupa cum urmeaza:
in bai, grupuri sanitare, bucatarie, hol, dormitoare si living se vor realiza din gips carton, se vor chitui la rosturi si se vor finisa cu vopsea lavabila de culoare alba - in functie de destinatia incaperii vor fi cu placa normala (RB) sau placa rezistenta la umezeala (RBI).
PARDOSELILE INTERIOARE vor fi realizate astfel:
· sapa flotanta alcatuita din polistiren extrudat protejat cu sapa slab armata (izolatie termica si fonica)
· parchet triplustratificat tip Homeparket sau similar conform model prezentat de vanzator, (grosime aprox. 14 mm, latime aprox. 90mm, lungime aprox. 1000 mm), cu strat de uzura de aprox. 4 mm din lemn masiv, strat suport din pin nordic lipit cu adeziv ecologic (dispersie pe baza de apa) cu plinta din acelasi material. Esentele de parchet: kambala, merbau si stejar albit. Destinatie: living, dormitoare, dressing, holuri de intrare.
In bucatarie, bai si grup sanitar se va monta gresie tip Marazzi 600*600 si grosime 8mm.
Tamplaria interioara, tip Pinum, furniruita (tip whitened brown tone/blonde tone sau similar) cu captuseala, pervaze si cu feronerie cromat - satinata (import Italia).
Usa de intrare tip Pinum.
Lift de 6 persoane tip Schindler.
BAI DORMITOARE COPII
Lavoar: portelan, oval, tip Oassi sau similar, grad A, alb, montat pe blat, baterie monobloc tip Oassi sau similar, baterie monocomanda nichel-crom pentru apa calda si rece.
Cada de baie dimensiuni 170 x 75 cm, metacrilat tip Oassi sau similar, baterie incorporata tip Oassi sau similar cu dus flexibil, cap pentru dus si suport de prindere pentru capul de dus tip Oassi sau similar .
Vas WC: portelan tip Oassi sau similar si cadru de sustinere si rezervor ingropat Geberit Duofix sau similar, actionare cu clapeta inox satinat tip Geberit Duofix sau similar.
Oglinda: incastrata in faianta, dimensiuni conform proiectului de arhitectura.
Blat din piatra naturala tip Titanmar de cca.2 cm grosime, dimensiuni conform proiectului de arhitectura.


BAIA MATRIMONIALA:
2 Lavoare: portelan, ovale, tip Oassi sau similar, grad A, alb, montate pe blat, baterie monobloc tip, baterie monocomanda nichel-crom pentru apa calda si rece.
Cada de baie dimensiuni 170 x 75 cm, metacrilat tip Oassi sau similar, baterie incorporata tip Oassi sau similar cu dus flexibil, cap pentru dus si suport de prindere pentru capul de dus tip Oassi sau similar.
Vas WC: portelan tip Oassi sau similar si cadru de sustinere si rezervor ingropat Geberit Duofix sau similar, actionare cu clapeta inox satinat tip Geberit Duofix sau similar.
Bideu din portelan tip Oassi sau similar, montat in consola cu cadru de sustinere tip Geberit Duofix sau similar si baterie monocomanda tip Oassi sau similar.
Oglinda: incastrata in faianta, dimensiuni conform proiectului de arhitectura.
Blat din piatra naturala tip Titanmar de cca.2 cm grosime, dimensiuni conform proiectului de arhitectura.
Lavoar: portelan, oval, tip Oassi sau similar, grad A, alb, montat pe blat, baterie monobloc tip Oassi sau similar, baterie monocomanda nichel-crom pentru apa calda si rece.
Vas WC: portelan tip Oassi sau similar si cadru de sustinere si rezervor ingropat Geberit Duofix sau similar, actionare cu clapeta inox satinat tip Geberit Duofix sau similar.
VENTILATII SI AER CONDITIONAT:
Racirea aerului in sezonul cald se face cu instalatii de climatizare multisplit incastrat, tip Mitsubishi. Fiecare unitate este alimentata cu cu agent de racire de la o unitate exterioara comuna tip racitor, montata pe terasa/balconul cladirii. Unitatile interioare sunt montate in plafonul fals al fiecarei incaperi climatizate. Distributia aerului se face prin intermediul grilelor de refulare amplasate in plafonul fals. Fiecare unitate interioara este prevazuta cu termostat de perete pentru reglarea temperaturii din incaperea respectiva.
Baile si grupurile sanitare sunt prevazute cu ventilatoare pentru evacuarea aerului viciat, puse in functiune la actionarea intrerupatorului propriu. Ventilatoarele sunt prevazute cu clapeta antiretur si refuleaza in canale de ventilare comune pentru baile de pe aceeasi verticala.

Parcajul subteran (SPATII COMUNE) pentru autoturisme este prevazut cu instalatii de ventilare mecanica pentru evacuarea noxelor (oxid de carbon, acroleina, etc.) degajate la accesul si plecarea autovehiculelor. In conformitate cu legislatia in vigoare, intrucat parcajul este frecventat de mai putin de 30% din capacitatea sa de autovehicule cu motoare Diesel, nu este necesara detectarea separata a concentratiei de acroleina, limitarea concentratiei de oxid de carbon asigurand si reducerea celorlalte noxe sub limitele admise. Aceste instalatii au mai multe regimuri de functionare:
- functionarea cu debit redus, pentru ventilarea generala, la comanda manuala;
- functionarea cu debit normal, la comanda detectorului de CO.
Pe canalul colector de ventilare, la iesirea din spatiul parcajului, este prevazuta clapeta antifoc.
In caz de incendiu, ventilatorul de evacuare a noxelor se opreste automat, la comanda instalatiei de semnalizare.

Ventilarea camerei pentru pubele de gunoi se face natural.
Desfumarea parcajului, a camerei pentru pubele si a caselor de scari, in caz de incendiu, se face in sistem natural-organizat, conform legislatiei in vigoare.
De asemeni, in conformitate cu normele in vigoare, se prevad instalatii de ventilare in suprapresiune la incaperile tampon de acces la casa scarilor din subsol si de la camera pentru pubele de gunoi. Aceste instalatii vor functiona numai in caz de incendiu.
Instalaţia electrică de iluminat si prize

-Casa scării şi holul de pe fiecare etaj: puncte de iluminat tip LED sau similar actionate de la butoane ce comanda teleruptoarele cu temporizare (automate de scara) montate in tabloul de parti comune al fiecarui corp
-Parter: Accesul este iluminat de plafoniere LED etanse actionate pe intrerupator, iar holul de acces intrare si casa scarii sunt iluminate cu downlight- uri actionate de butoane pe teleruptor.
-Holuri: puncte de iluminat ( pregatire pentru spoturi) prevazute în tavanul fals si acţionate de la comutatoare de capăt si cruce, montate lânga uşile de la dormitoare, bai şi uşa de acces, tip Legrand.
-Living room:puncte de iluminat (pregatire penru plafoniera si aplice) acţionate de la comutatoare sau intrerupatoare amplasate la intrarea în living, sau local� ; prize cu contact de protectie, tip Legrand.
-Balcoane: punct de iluminat (tip sau similar) actionat de intrerupatoar montate linga usile de acces spre balcoane, tip Legrand.
-Dormitoare: sistem de iluminat cu intrerupatoare locale si cu un punct de iluminat de tavan(pregatire penru plafoniera si aplice) acţionat de comutatoare de capat amplasate lângă uşă si in dreptul noptierelor; prize cu contact de protectie.
-Bucatarie: punct de iluminat montat în tavanul fals actionat de langa usa tip Legrand, prize pentru: masina de gatit (aprinderea), hota, masina de spalat vase, cuptor cu microunde, prize de uz general ,tip Legrand.
-Baie: punct de iluminat de perete situat deasupra oglinzii, puncte de tavan ( pregatire pentru spoturi) montate în tavanul fals acţionate de la un comutator montat în afara băii tip Legrand, priză pentru masina de spălat rufe si priza pentru ras sau uscator de par (protejate prin siguranta diferenţiala).
-Toaleta de serviciu: 1 punct de tavan (pregatire spot) montat în tavanul fals si un punct montat deasupra oglinzii, acţionate de la un comutator montat în afara incaperii, tip Legrand.


Alte instalaţii:
Instalaţia electrică de iluminat exterior aferent pasajelor de circulaţie, se realizează din tabloul pentru spaţii comune.
Aprinderea iluminatului în garaj se va face pe baza de senzor de miscare, iar pentru iluminatul rampei de acces în garaj se va prevedea un senzor crepuscular cu posibilitatea programării la intervale orare.
Instalaţia de paratraznet: clădirea este prevazuta cu instalatie de paratrasnet tip retea. Priza de pamant este naturala, de fundatie, rezistenta de dispersie, trebuie să fie mai mica de 1 ohm.

Detalii proprietate

Despre Coldwell Banker:

Reteaua Coldwell Banker Affiliates of Romania detine cel mai mare portofoliu de locuinte vechi si planuieste o extindere puternica si in ceea ce priveste locuintele noi.
 Compania detine un portofoliu de peste 11 000 proprietati din segmentul rezidential vechi si cateva mii din segmentul nou.
Departamentul de New Homes detine cel mai mare si important numar de proiecte rezidentiale din Romania, reprezentand cei mai importanti dezvoltatori ai momentului dar si marea majoritate a micilor dezvoltatori independenti care insumati reprezinta un procent important din totalul unitatilor locative construite in ultimii ani.

Biroul Coldwell Banker Banu Manta a fost desemnat doi ani la rand (2010 si 2011) cel mai bun birou din intreaga retea Coldwell Banker din Romania, tinand cont de cifra de afaceri realizata. Cel mai important factor in realizarea acestei performante a fost reprezentat de serviciile superioare de consultanta imobiliara furnizate printr-un mix optim intre brokeri imobiliari cu experienta de peste 10 ani in piata imobiliara si juniori talentati si dedicati beneficiarilor nostri. Sucursala Banu Manta este localizata foarte aproape Piata Victoriei, fiind usor accesibila datorita mijloacelor de transport din zona.

Brokerii afiliati biroului din Banu Manta sunt specializati atat in tranzactionarea locuintelor noi cat si a celor vechi, acoperind segmentele de mass market si proprietatile din zonele exclusiviste ale capitalei, fiecare fiind specializat pentru un anumit segment de piata.

Acoperim cu precadere sectorul 1 (incepand de la Piata Victoriei, Carteirele 1 Mai si Bucurestii Noi, Aviatorilor, Aviatiei, Herastrau Baneasa sau zona Sistesti) si o buna parte din zona de nord a Ilfovului, avand in portofoliu proprietati din Pipera, Otopeni, Snagov, Corbeanca si nu numai.


Facilitati

  • Geamuri termopan
  • Parchet
  • Gresie
  • Faianta
  • WC serviciu
  • Aer conditionat

Proiectul rezidential "Madrigalului Residence" Detalii proiect

 • Detalii proiect rezidential
 • Tipuri de apartamente in cadrul proiectului

Mergi susTrenduri in zona

  • Tip
  • 1 Camera
  • 2 Camere
  • 3 Camere
  • 4 Camere
  • >4 Camere
  • Nou
  • Pret stabil
  • Crestere de pret
  • Pret stabil
  • Pret stabil
  • Pret stabil
  • Vechi
  • Pret stabil
  • Scadere de pret validata de Coldwell Banker
  • Scadere de pret validata de Coldwell Banker
  • Scadere de pret
  • Pret stabil

Mergi susHarta proprietate


Mergi susContacteaza-ne

Cristian Jula - Coldwell Banker Banu Manta

Broker:Cristian Jula

Telefon:

Email:

Coldwell Banker Banu Manta

Coldwell Banker Banu Manta

Tel:
Fax:


Mergi sus

Scaneaza codul proprietatii

Scaneaza codul proprietatii cu telefonul mobil!

Brokerul lunii Aprilie

Alin Stavarache

Brokerul lunii Aprilie 2011 in reteaua Coldwell Banker Affiliates of Romania

Agentia lunii Aprilie

Coldwell Banker Mosilor

Agentia lunii Aprilie 2011 in reteaua Coldwell Banker Affiliates of Romania© 2007-2010 Coldwell Banker Affiliates of Romania. Coldwell Banker, Coldwell Banker Commercial, Coldwell Banker Previews International and the logos are pending or registered trademarks licensed to Coldwell Banker Affiliates of Romania. Each Office is Independently Owned and Operated.

Lorem ipsum.