Impreuna cu 1 Mai, cartierul Bucurestii Noi este cel mai intins si concentrat cartier ale sectorului 1. Spre deosebire de 1 Mai, unde intalnim o mare varietate de constructii, atat case, vile cat si blocuri construite intre anii 60-90 dar si ansambluri de...
. . . . . . . . .. . Coldwell Banker Affiliates of Romania Coldwell Banker Affiliates of Romania Coldwell Banker Affiliates of Romania

1 - 4 din 12 imagini

» urmatoarele imagini

250.000 Euro

Pret vanzare:

220.000 Euro

Simulare rata prin credit bancar incepand cu:

1.163,06 Euro / luna*

Caracteristici proprietate

 • Numar de camere:16
 • Structura:P + 2 Et + M
 • Numar de bai / balcoane:5 / 4
 • An de constructie:2001
 • Suprafata construita:650,00 m²
 • Suprafata utila:560,00 m²
 • Amprenta la sol:200,00 m²
 • Suprafata teren:800,00 m²
 • Deschidere:40,00 ml

Tipareste oferta PDF

Locatia: BUCURESTI, SECTOR 1, BUCURESTII NOI, NESPECIFICAT


Data anuntului:

Ultima indexare:
10 11 2014 00:03:45 EET

Coldwell Banker Banu Manta

Tel: ; Fax:

Vlad Hurduc - Coldwell Banker Banu Manta

Broker:
Vlad Hurduc

Tel:

Contacteaza broker

Descrierea proprietatii

Vila in Bucurestii Noi - Bvd. Laminorului.
Suprafata terenului este de 800mp, Imobilul este format din 3 corpuri cu o suprafata totala utile de 560mp utili,
Unul dintre corpuri are centrala termica proprie separata, la parter regasim un open space , o camera mare, grup sanitar, la etajul 1 aceeasi compartimentare ca si la parter, videointerfon.
Corpul principal este format din parter unde regasim un open space format din 2 camere, spatiu pentru bucatarie (bucatarii nemobilate si neutilate), la etajul 1, regasim 3 camere si 2 terase + alte spatii de depozitare, baie si grup sanitar, la etajul 2, 2 camere+terasa fara grup sanitar si open space la mansarda.
Urmatorul corp, este cel mai mic, este format din 2 camere fara perete despartitor si grup sanitar.
Pentru fiecare corp in parte prin curtea comuna exista intrari separate, loc parcare in curte, zona de case, accesul se face din Bvd-ul Bucurestii Noi pe una dintre stradutele laturalnice, casa este retrasa de zgomot, trafic.
Proprietarul accepta vanzarea si in rate ,cu un avans de 100000 euro iar restul in transe stabilite de comun acord.
Vila necesita renovare completa

Detalii proprietate

Bucureştii Noi
Cartierul Bucurestii Noi este un cartier linistit, cu o funcţiune rezidentiala de peste 90%, compus in imensa majoritate din case uni-familiale. Locuitorii cartierului se remarca printr-o trasatura deosebita: se opun vehement oricaror constructii care ar schimba functiunea rezidentiala a cartierului si ar aduce un plus de trafic sau de poluare. Locuitorii de aici nu privesc cu ochi buni constructia de blocuri si nici nu vor sa auda de constructia a noi centre comerciale. Centrul cartierului este dominat de Parcul Bazilescu (numit Nicolae Balcescu in perioada comunista), vis-a-vis aflandu-se biserica Bazilescu. Caroiajul de tip dreptunghiular al strazilor din cartierul Bucurestii Noi este de inspiraţie romana. Suprafete de teren de aproximativ 300 mp, cu deschideri medii de 12 m sunt transformate pe zi ce trece din case batranesti in mici gospodarii private. Prin unirea a mai multor proprietati rasar vile grandioase, cu arhitectura moderna. Din pacate, cartierul începe sa fie desfigurat de blocuri P+3 - P+4, de o calitate îndoielnica, blocuri înghesuite intre locuinte individuale, producand un grav disconfort acestora din urmă. Ponderea majoritara in ceea ce priveste structura populatiei este deţinuta de familii cu nivel mediu sau slab de instruire. . Se asteapta finalizarea lucrarilor la metroul început cu peste 20 de ani în urma, în perioada comunista dar lucrarile progreseaza intr-un ritm foarte lent, investitia fiind declarata ca neprioritara. Nu exista o data planificata de finalizare pentru extensia metroului în acest cartier. Au existat planuri de constructie chiar si a unui mall, dar, din cauza densitatii destul de mici a locuitorilor, a structurii populatiei s a amplasarii marginale, proiectul a fost oprit. Un rol important in anularea acestui proiect l-au avut locatarii din zona, care nu au dorit ca un cartier rezidential sa devina un nod de trafic sau un nod comercial, distrugandu-se linistea locatarilor si aducand foarte multa poluare, asa cum din pacate s-a intamplat in alte cartiere unde investitorii straini de oras si de tara au ignorat orice alt considerent în afara de goana după profit. Iesirile cu acces uşor catre nordul capitalei, precum si accesul facil către Aeroporturile Baneasa si Otopeni fac din aceasta zona una preferata pentru locuire de catre oamenii de afaceri romani ii străini. Proiecte urbanistice dezvoltate si in curs de dezvoltare in zona restaurantului cu specific romanesc Doi Cocosi extind cartierul spre linia de centura desi formal zona respectiva este denumita Cartierul Straulesti.
Cateva foste mari intreprinderi din zona (cele mai notabile exemple fiind Laromet, Textila Dacia si Marmura), protagoniste ale unor privatizări dubioase din anii 90 ai secolului trecut, au suscitat interesul rechinilor imobiliari. Au existat intentii si anunturi de a se construi pe vastele terenuri ale acestor fabrici centre comerciale si de birouri. l. Principalele obiectii ridicate au fost cea a infrastructurii, care nu a fost proiectata decat pentru traficul riveranilor şi cea a învecinării unor clădiri cu regim mare de înălţime şi regim uriaş de trafic cu simple locuinţe individuale. Odata cu prabuşirea pieeti imobiliare, din lipsa de interes si de finantare, toate aceste proiecte au fost anulate în anul 2010.
Vecinatati: Parc Bazilescu, Biserica Bazilescu, restaurant 2 Cocosi, Teatru Masca, Lacul Grivita, Cristim, OMV Bucurestii Noi, Penny Market, Oficiul Postal nr 68, BCR, Biblioteca Dimitrie Bolintineanu,
RATB: 20, 24, 44, 97, 45, 86.


Facilitati

  • Geamuri termopan
  • Apa
  • Acoperis tabla
  • Gresie
  • Gaz
  • Faianta
  • Canalizare
  • Parcare in curte
  • Incalzire centrala termica
  • WC serviciu

Mergi susProprietati in zona

Mergi susHarta proprietate


Mergi susContacteaza-ne

Vlad Hurduc - Coldwell Banker Banu Manta

Broker:Vlad Hurduc

Telefon:

Email:

Coldwell Banker Banu Manta

Coldwell Banker Banu Manta

Tel:
Fax:


Mergi sus

Scaneaza codul proprietatii

Scaneaza codul proprietatii cu telefonul mobil!

Brokerul lunii Aprilie

Alin Stavarache

Brokerul lunii Aprilie 2011 in reteaua Coldwell Banker Affiliates of Romania

Agentia lunii Aprilie

Coldwell Banker Mosilor

Agentia lunii Aprilie 2011 in reteaua Coldwell Banker Affiliates of Romania© 2007-2010 Coldwell Banker Affiliates of Romania. Coldwell Banker, Coldwell Banker Commercial, Coldwell Banker Previews International and the logos are pending or registered trademarks licensed to Coldwell Banker Affiliates of Romania. Each Office is Independently Owned and Operated.

Lorem ipsum.